Bit4Coin voucher kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
EUR
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 20 betaalmethodes.

mistercash
paypal
onebip
daopay
paysafecard2
skrill
ideal
coinpayments

Koop de Bit4Coin voucher online

Bitcoin kopen? Met de Bit4Coin voucher kun je direct Bitcoin kopen, of een van de vele andere cryptocurrencies: Bitcoins (BTC), Bitcoins Cash (BCH), Ethereum (ETH), Litecoins (LTC) of Ripple (XRP) aan je cryptocurrency wallet toe te voegen. Bitcoin kopen was nog nooit zo makkelijk! Haal nu je Bit4coin voucher makkelijk, snel en eenvoudig online.

Ontvang de Bit4coin voucher code direct per email

Om Bitcoin te kopen kies je eerst de waarde van je Bit4coin voucher en rekent dan af met een van onze vele veilige betaalmethodes. De voucher code ontvang je direct per e-mail. Zo kun je 24/7, snel en eenvoudig bitcoins kopen.

De geldigheidsduur van een Bit4coin voucher is 2 jaar.

Heb je nog vragen of lukt het inwisselen van je code niet meteen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Ze helpen je graag verder!

Hoe werkt een bitcoin gift card?

Met een Bit4Coin voucher kun je direct cryptovaluta aan je cryptowallet toevoegen. Daarvoor oef je enkel de code in te wisselen op de website van bit4coin. Kies daarbij, of je bitcoins, bitcoins cash, ethereum, litecoins of ripples wilt. Daarvoor heb je de betreffende cryptowallet nodig, maar die kun je ook tijdens dat proces nog online aanmaken. Nadat het inwisselen van je gift card code gelukt is, kan het ongeveer 30 minuten duren, voordat de nieuwe saldo in je cryptowallet zichtbaar wordt. Vanaf dan kun je direct met je crypto coins betalen.

Geef een Bitcoin voucher cadeau

Bitcoins cadeau geven? Zowel met de Bit4coin voucher, als ook met een CryptoVoucher kun je heel eenvoudig cryptocurrency cadeau geven. Een verfissende idee voor iemand, die alles al heeft of gedreven is in het minen van bitcoin en andere cryptocurrencies. Je kunt je cadeaukaart ook nog opleuken met een van onze cadeaupapieren. Voeg een persoonlijk bericht toe en print je cadeaubon uit of verstuur hem digitaal. Zo heb je in een handomdraai een verrassend cadeau geregeld!

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 20 betaalmethodes.

mistercash
paypal
onebip
daopay
paysafecard2
skrill
ideal
coinpayments

Heb je hulp nodig?

Live chat Live chat is geopend
Neem contact op Reactie binnen een dag
Facebook Messenger Stel je vraag op Messenger
© 2020 egiftcards.be © 2020 egiftcards.be

Mede mogelijk gemaakt door

By

  KorsIT : Zwembadweg 12, 5611 KS Eindhoven, The Netherlands

Alle geregistreerde logo's, product- of merknamen die in dit document worden vermeld zijn het geregistreerde eigendom van de desbetreffende bezitter.