Crypto Voucher kopen

Andere valuta kiezen
EUR
Deze gift cards zijn uitsluitend inwisselbaar in de valuta van aankoop. Let daarom op dat je de juiste valuta selecteert.
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 20 betaalmethodes.

mistercash
daopay
sms
paypal
paysafecard2
ideal
skrill
bitcoin

Bitcoin kopen? Makkelijk, met Crypto Voucher!

Crypto Voucher is het ideale product als je snel Bitcoin kopen wilt. Ook andere cryptocurrencies en digitale valuta als Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Ethereum Classic (ETC), Ethereum (ETH) of ICO tokens koop je eenvoudig met Crypto Voucher wanneer de koers klopt.

Met deze gift card koop je niet direct de digitale valuta zelf, maar een voucher die je kunt inwisselen voor een cryptocurrency naar keuze. Wissel je Crypto Voucher in, wanneer jij de koers optimaal vindt!

Hoe gebruik je Crypto Voucher?

Gebruik deze cadeaubon bijvoorbeeld als Bitcoin voucher en redeem de Bitcoin code wanneer de Bitcoin koers gunstig is. Zo bepaal je zelf het juist moment van beleggen, koop en verkoop van je cryptocurrency.

Haal daarom snel je Crypto Voucher makkelijk, snel en veilig online en begin direct met beleggen. Na je betaling verschijnt de code van je Crypto Voucher op het scherm en wordt ook direct per e-mail verzonden: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Veilig en anoniem afrekenen

Kies de hoogte van je Crypto Voucher. Dit bedrag kun je vervolgens in digitale valuta omwisselen die je aan je online wallet kunt toevoegen. Geef een e-mail adres op waarop je de Crypto Voucher code wilt ontvangen. Reken af met de voor jou veiligste betaalmethode en je ontvangt de Crypto Voucher code samen met de redeem instructies direct per e-mail. Voor het gemak verschijnt de code ook rechtstreeks op je scherm, samen met een link om hem direct in te wisselen.

Heb je de inwissel instructies opgevolgd, maar lukt het toch niet je code te verzilveren? Neem dan contact op met onze klantenservice. Ze helpen je graag per chat en mail verder.

Wat is een Crypto Voucher?

Een Crypto Voucher is een prepaid gift card waarmee je bijvoorbeeld Bitcoin kopen kan. Je kunt ook in de iets minder bekende ICO tokens, Litecoin of Ethereum coins investeren. Vooral het beleggen in Ethereum is interessant als je weet dat Ethereum Blockchain technologie als basis heeft. Hoeveel Bitcoin nog gaat groeien? Welke kant zal de Ethereum community op gaan?

Allemaal spannende ontwikkelingen, waar je bij moet zijn, als je avontuurlijk aangelegd bent en verstand hebt van online beleggen. Je kunt cryptovaluta bijvoorbeeld gebruiken voor je online aankopen, om je Bitcoin wallet aan te vullen of als investering in digitale start ups. Meer informatie over het inwisselen (redeem) van je Crypto Voucher vind je ook op de redeem pagina van Crypto Voucher.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 20 betaalmethodes.

mistercash
daopay
sms
paypal
paysafecard2
ideal
skrill
bitcoin