Deezer Premium+ giftcard kopen

Ander land kiezen  
 

Live chat

Now online
 
Veilig betalen met:
mistercash daopay paypal sms skrill coinpayments bitcoin creditcard
 

Deezer cadeaubon kopen

Met een digitale Deezer giftcard geniet 1, 3 of 6 maanden lang van Premium+ voordelen als reclamevrij en ook zonder wifi onbeperkt muziek luisteren. Deezer is een hippe, jonge en veelbelovende muziek streamingdienst die nu al een groter muziekaanbod heeft dan Spotify.

Je vindt er naast het mainstream aanbod ook veel zeldzame tracks. Nieuwsgierig geworden? De Deezer giftcard heb je 24/7 meteen in huis - 24/7 direct digitaal geleverd - om zelf te gebruiken of als cadeau weg te geven.

Deezer Premium+ code direct inwisselen en punten sparen

Bij ons koop je de Deezer cadeaubon snel, bequem en veilig online, geheel zonder gebruikersaccount. Wij vragen enkel een mailadres waarop je de Deezer cadeaubon wilt ontvangen. Leuke bijkomstigheid: Met dit mailadres spaar je automatisch punten voor gratis giftcards! Na de betaling van de Deezer giftcard krijg je de code, inclusive instructies en factuur, direct per mail toegstuurd.

Voor het gemak verschijnt de code ook meteen op het scherm. Het makkelijkst wissel je de code in op onze universele inwisselpagina. Je kunt ook direct naar de Deezer redeem pagina gaan om je Premium+ abonnement te activeren. Let wel: als je al een Deezer abonnement hebt via iTunes of GooglePlay, kun je de cadeaubon pas gebruiken als je het abonnement daar tijdelijk opzegt.

100% werkende code

Je hebt bij ons altijd garantie op een 100% werkende code. Mocht je toch onverwacht problemen hebben met het inwisselen van je Deezer giftcard code, kun je per mail of chat contact opnemen met onze klantenservice.

Wij helpen je graag verder!

Wat zijn de voordelen van Deezer vs. Spotify?

Deze twee steramingdiensten lijken veel op elkaar, als het gaat om gebruiksvoorwaarden en het inspelen op je persoonlijke muzieksmaak. Spotify is (nog) bekender, maar Deezer timmert aardig aan de weg en biedt naast een groter en exclusiever muziekaanbod nog het voordeel dat je er geen app voor hoeft te downloaden.

Deezer functioneert browser-based. Daarnaast biedt Deezer als enig de optie om je eigen muziekbibliotheek naar de cloud te uploaden en vanaf daar op al je apparaten te beluisteren. Neem een kijkje op de website van Deezer, probeer hun abonnement uit en trek je eigen conclusie!