Deezer Premium+ giftcard kopen

Ander land kiezen  
 
Veilig betalen met:
mistercash daopay sms paypal amazonpay skrill coinpayments bitcoin
 

Deezer cadeaubon kopen

Met een digitale Deezer giftcard geniet je 1, 3 of 6 maanden lang van Premium voordelen. Zo luister je ook zonder wifi onbeperkt muziek. Deezer is een hippe, jonge en veelbelovende streamingdienst met een groter muziekaanbod dan Spotify.

Naast het mainstream aanbod vind je er ook veel zeldzame tracks die elders niet beschikbaar zijn. Nieuwsgierig geworden? De Deezer giftcard heb je 24/7 meteendirect digitaal geleverd in huis. Meteen zelf te gebruiken of als cadeau weg te geven!

Deezer code direct inwisselen en punten sparen

Bij ons koop je de Deezer cadeaubon snel, bequem en veilig online. Ook zonder gebruikersaccount. Wij vragen enkel een mailadres waarop je de Deezer code wilt ontvangen. Leuke bijkomstigheid: Met dit mailadres spaar je automatisch punten voor gratis giftcards! Na de betaling krijg je de Deezer code, inclusive instructies en factuur, direct per mail toegstuurd.

Voor het gemak verschijnt de code ook meteen op het scherm. Het makkelijkst wissel je de code in op onze universele inwisselpagina. Of ga direct naar de Deezer redeem pagina om je Premium abonnement te activeren. Let wel: als je al een Deezer abonnement hebt via iTunes of GooglePlay, kun je de cadeaubon pas gebruiken als je het abonnement daar tijdelijk opzegt.

100% werkende code

Je hebt bij ons altijd garantie op een 100% werkende code. Mocht je toch onverwacht problemen hebben met het inwisselen van je Deezer giftcard code, kun je per mail of chat contact opnemen met onze klantenservice.

Wij helpen je graag verder!

Wat zijn de voordelen van Deezer vs. Spotify?

Deze twee steramingdiensten lijken veel op elkaar, als het gaat om gebruiksvoorwaarden en inspelen op je persoonlijke muzieksmaak. Spotify is nu nog bekender, maar Deezer timmert aardig aan de weg. Interessant is vooral het exclusievere muziekaanbod. Ook een voordeel: je hoeft er geen app voor te downloaden.

Deezer functioneert gewoon in je webbrowser. Daarnaast biedt de optie om je eigen muziekbibliotheek eenmalig naar de cloud te uploaden en vanaf daar op al je apparaten te beluisteren. Nog niet overtuigd? Neem een kijkje op de website van Deezer, probeer hun abonnement uit en trek je eigen conclusie!