Facebook Gift Cards

Andere valuta kiezen
EUR
Deze gift cards zijn uitsluitend inwisselbaar in de valuta van aankoop. Let daarom op dat je de juiste valuta selecteert.
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 20 betaalmethodes.

mistercash
sms
daopay
paypal
paysafecard2
ideal
btpoland
skrill

Facebook Game Card direct online kopen

Speel je graag spelletjes op Facebook en wil je wat tegoed kunnen besteden? Koop dan nu een Facebook gamecard direct online en waardeer je Facebook saldo op met prepaid tegoed voor nog meer speelplezier. Of Farmville, Candy Crush Saga of Texas HoldEM Poker - met de Facebook game card koop je veilig in-game content voor al jouw favoriete online games.

Ook samen met je Facebook vrienden spelletjes spelen wordt met een beetje Facebook tegoed nog leuker. Koop daarom je Facebook cadeaukaart 24 uur per dag, 7 dagen in de week direct online.

Je krijgt de Facebook code meteen digitaal toegestuurd. Kies uit een van onze vele cadeaupapier achtergronden en je hebt zo binnen enkele minuten het perfecte cadeau in huis.

Stuur hem met persoonlijke boodschap op cadeaupapier door naar iemand die je blij wilt maken. Of print de cadeaubon uit. Het uitdelen van een Facebook kadobon werkt gegarandeerd om je vrienden uit te nodigen met je te spelen. Nodig ze met een Facebook Gift Card uit om het tegen je op te nemen in je favoriete game!

Direct je Facebook Gift Card inwisselen

Nadat je de Facebook Game Card hebt afgerekend met een van onze veilige betaalmethodes verschijnt de code van je Facebook card direct op het scherm. Deze Facebook code kun je direct inwisselen voor Facebook credits. Er zijn Facebook Gift Cards van €10 en €20, maar je kunt deze producten ook combineren om €30 aan Facebook tegoed te kopen. Een Facebook cadeaubon inwisselen is binnen enkele minuten gedaan.

Een Facebook code inwisselen is heel makkelijk. Volg eenvoudig de Facebook Game Card redeem instructies, die je van ons per mail met je code meegestuurd kreeg. Ook als je de code direct op het scherm te zien krijgt, zie je er een link naast om de code meteen in te wisselen.

Heb je de instructies opgevolgd, maar lukt het niet de gift code in te wisselen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Ze helpen je graag per chat of e-mail verder.

Waarom een Facebook Game Card kopen?

Facebook kaarten kun je inzetten om je account op Facebook direct met prepaid saldo op te waarderen. Daarmee speel je met veilig populaire Facebook Games op al je apparaten, met of zonder je Facebook vrienden. Terwijl je wacht, ‘s avonds voor het slapengaan of om even te relaxen van je dagelijkse inspanningen.

Facebook games zijn ideaal om er even tussenuit te gaan zonder extra apparatuur of een nieuwe game account te moeten aanmaken. En vergis je niet - spelen is belangrijk voor de moderne mens. Gamification en het spel element zijn een vast bestanddeel van onze huidige cultuur, al dan niet met historische roots. De Romeinen wisten al dat brood en spelen (panem et circenses) essentieel zijn om mensen gelukkig te houden. Maar we snappen het helemaal als je dat theoretische gedeelte liever overslaat en liever gelijk je Facebook Gift Card verzilverd!

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 20 betaalmethodes.

mistercash
sms
daopay
paypal
paysafecard2
ideal
btpoland
skrill