Google Play Card kopen

Andere valuta kiezen  
 
Veilig betalen met:
mistercash daopay sms paypal amazonpay skrill coinpayments bitcoin
 

Google Play tegoed kopen vanaf € 15

Met een Google Play Gift Card kun je eenvoudig je Google Play Store tegoed opwaarderen. De Play Store is de Google commerce pagina en vergelijkbaar met de Apple App Store of iTunes Store. In de Google Play Store vind je een ruim aanbod aan films, muziek en spelletjes voor al je Android apparaten. Een Google Play voucher is ook uitermate geschikt als last minute cadeau: je hoeft er niet voor naar de winkel te gaan en hebt de digitale Google Play code 24/7 direct in huis! Waardeer met je Google Play kaart in handomdraai je Play Store tegoed op voor direct gebruik of spaar hem op voor later.

Omdat wij ook niet van lang wachten houden verschijnt de Google Play gift code direct op het scherm nadat je hebt afgerekend. Je ontvang de code natuurlijk ook direct per e-mail. Wil je de Google Play Gift Card als cadeau versturen? Kies dan een passend cadeaupapier op onze website en print de voucher uit of verstuur hem digitaal. De code kan direct ingewisseld worden om een Google Play Store saldo op te waarderen. En mocht het toch een keer niet lukken om de gift card code in te wisselen, kun je contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag per chat en mail verder!

Trakteer jezelf op miljoenen apps en gave spelletjes

Het ruime aanbod aan digitaal entertainment producten in de Google Play Store biedt voor ieder wat wils. Gebruikt de hele familie dezelfde Android apparaten, zoals bijvoorbeeld een tablet? Waardeer dan het Google Play account op met prepaid tegoed. Zo kan de hele familie er gebruik van maken. Handig, want veel scholen raden bijvoorbeeld het gebruik van bepaalde apps aan, zoals de educatieve app Squla. Houd je zelf misschien meer van vette games zoals Call of Duty, Zombie Hunter of Ghostbusters?

Ook die vind je in de Google Play Store. Net zoals talrijke handige apps die je leven makkelijker kunnen maken. Met een Google Play kaart zet je eenvoudig een vaste hoeveelheid prepaid tegoed op je Google Play account. Daarmee kunnen bijvoorbeeld de kids zelf leren omgaan met een vast budget. Kortom, een Google Play Gift Card zorgt ervoor dat je zelf uit het ruime aanbod aan digitale producten zelf kunt kiezen wat je wilt kopen. En wanneer, want het tegoed blijft gewoon beschikbaar op je account. Meer informatie daarover vind je in de algemene voorwaarden van Google Play.

Android producten zijn razend populair

Al meer dan 80% van alle smartphone en tablet bezitters gebruikt Android, het besturingssysteem van Google. Ook steeds meer hardware producten en entertainment equipment zoals smart tv's en laptops draaien op Android. Het meest recente voorbeeld zijn de razend populaire Chromebooks. Dat zijn efficiënte laptops van Google waarbij Google Chrome het uitgangspunt voor het besturingssysteem is. Zo is Google van een populaire zoekmachine gaandeweg uitgegroeid tot een grote speler op de markt van moderne communicatiemiddelen. Het bedrijf blijft zichzelf steeds vernieuwen. Zo is Google onderhand niet meer weg te denken is uit ons digitale leven. Een Google Play Gift Card is dan ook een van de meest veelzijdig inzetbare digitale gift cards. Of familielid, collega, baas, buurvrouw, juf of meester - iedereen wil wel een Google Play tegoed bon! Haal dus snel een voorraad aan gift card codes in huis, dan zit je nooit meer zonder geslaagd cadeautje als het erop aankomt!

Het inwisselen van je Google Play kaart is heel eenvoudig. Nadat je aankoop voltooid is, worden je code(s) direct op het scherm getoond, met een link In de e-mail met je producten ontvang je de redeem instructies en een link waarmee je jouw product(en) automatisch kunt inwisselen.

Hoe wissel ik een Google Play Store Card in?

Volg deze instructies om je Google Play Card handmatig in te wisselen:

  • Meld je aan met het juiste Google account.
  • Open de Play Store app op je Android apparaat of ga in je webbrowser naar de Google Play store website.
  • Kies nu links in het menu ‘Tegoed inwisselen' en geef de Google play code op.

Het tegoed is nu aan je Google Play Store account toegevoegd.