GTA 5 online kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

mistercash
paypal
fortumo
onebip
daopay
payconiq
skrill.skrill
payvision.creditcard

Koop GTA 5 eenvoudig en snel online

Dompel jezelf onder in Grand Theft Auto 5, de meest epische aller Rockstar Games! Dit populaire game krijgt nog steeds regelmatig nieuwe online content. Dit wil je natuurlijk niet missen, dus koop je GTA 5-game key direct online! Kruip in de huid van de ultieme bad guys Michael, Trevor of Franklin en ga op rooftocht door Los Santos en dwars door San Andreas. Ga met een miljoenen buit ervandoor en leef je uit in gevechten tegen allerlei misdadigers in de criminele onderwereld. Probeer daarnaast je de corrupte overheidsfunctionarissen van het lijf te houden, die proberen alles te verpesten… 

Ontvang je Grand Theft Auto V game key direct per e-mail

Waarom wachten, als je jouw game key binnen enkele seconden direct in je inbox kunt ontvangen? Je hebt ook nog eens de keuze uit meer dan 60 veilige betaalmiddelen waarmee je jouw games kunt kopen.

eGiftcards zorg ervoor dat je jouw code meteen kunt inwisselen. En mocht je daar meer hulp bij nodig hebben, staat onze klantenservice je via chat of e-mail graag te woord. 

Wat kun je verwachten van Grand Theft Auto 5?

GTA 5 is een van de meest legendarische videogames in zijn genre. Als je het nog nooit hebt gespeeld, zijn dit enkele features om naar uit te kijken:

  • Verken de 127 km² van Los Santos afwisselend als een van de personages Michael Townley, Trevor Philips of Franklin Clinton.

  • Grote keuze uit voertuigen, wapens en locaties om ravages aan te richten.

  • Beleef meer dan 30 uur aan storylines.

  • Speel samen met je vrienden in GTA Online.  

  • Creëer en ontwikkel je eigen personage in GTA 5 Online.  

En het beste? Je er valt steeds weer iets nieuws te ontdekken en te doen, omdat GTA Online regelmatig updates krijgt. De enorme liefde voor detail in GTA 5 werd kortgeleden weer bekroond met een Steam Award.

Minimale systeemvereisten voor GTA V

  • Besturingssysteem: Windows 7 64-bits

  • Processor: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4 GHz 

  • Geheugen: 4GB

  • Grafiek: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB

  • Opslag: 72 GB 

eGiftcards in België

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! eGiftcards wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

mistercash
paypal
fortumo
onebip
daopay
payconiq
skrill.skrill
payvision.creditcard