Guild Wars 2 Gem Card

 • €25
  €7,00 korting
  GuildWars (Europees)
  Direct geleverd per email
  €18,05
Veilig betalen met:
mistercash daopay sms paypal amazonpay skrill coinpayments bitcoin
 

Guild Wars 2 Gems online kopen

Goedkoop Guild Wars 2 Gems kopen? Als je ook geen genoeg kunt krijgen van Tyria, de wondere wereld van Guild Wars 2 kun je vast wel wat extra gear of andere in-game content gebruiken uit de GW2 Gem Store. Daarvoor heb je een GW2 Gem Card nodig die je bij ons eenvoudig en met korting online kunt kopen. Direct na je betaling verschijnt de Gem Card code op je scherm.

Je krijgt hem ook direct naar je inbox gestuurd. Ga met de code door naar het spel om de code op je spelersaccount in te wisselen. Wanneer je de Guild Wars 2 Code inwisselt, worden de Gems toegevoegd aan je spelersaccount. Een GW2 Gem Card kopen was nog nooit zo makkelijk en goedkoop als op iGiftcards!

Waar heb je Guild Wars 2 Gems voor nodig?

'In het verre verleden zwierven grote reuzen door het land en regeerden de draken over de hemel…' Zo begint het lyrische verhaal over de geschiedenis van Tyria, de wereld en het centrale continent waarop Guild Wars 2 zich afspeelt. Duik met dit game af in een fantastisch verhaal dat je samen met duizenden andere spelers beleeft. Dit zeer populaire online game van ArenaNet valt in de categorie MMPORG - 'massively multiplayer online role-playing game'. Centraal in Tyria, en dus in het spel, staat de economie. Er bestaan dan ook verschillende in-game currencies.

Een daarvan zijn de zogenaamde 'Gems', edelstenen, die gebruikt worden in de Black Lion Trading Company. Daar kun je dan bijvoorbeeld extra uitrusting mee kopen. De (haast) enige manier waarop je GW2 Gems kopen kan, is buiten de game met echt geld in de vorm van een GW2 Gem Card. Dat is een digitale code die je op je account inwisselt voor 2000 Gems of 4000 Gems. Natuurlijk kun je deze verschillende Game Cards ook met elkaar combineren om nog meer Gems te krijgen. Zo kun je nog meer in-game content kopen in de Guild Wars 2 Gem Store.

Code direct en inwisselen of cadeau geven

Na betaling met een van onze veilige online betaalmiddelen, verschijnt de Gem Card code direct op het scherm en wordt ook onmiddellijk naar je e-mail verzonden. Je vindt naast de code ook altijd een inwissel instructie en link om je code automatisch in te wisselen. Heb je de redeem instructie opgevolgd, maar kom je er toch niet uit met het inwisselen van je Guild Wars 2 Gift Card? Neem dan contact op met onze klantenservice. Ze helpen je graag per chat of e-mail verder om je GW2 Gems voucher in te wisselen.

Wil je iemand blij maken met een Guild Wars 2 Gems Gift Card? Print de Guild Wars 2 Gem code dan uit op cadeaupapier. We hebben er verschillende soort van. Kies het juiste cadeaupapier voor de gelegenheid en maak je voucher zo nog aantrekkelijker. Binnen enkele minuten heb je een door de echte GW2 liefhebber zeer gewaardeerd cadeau in handen. De GW2 Gem Card code kan door de ontvanger direct ingewisseld worden.

Hoe wissel je een Guild Wars 2 Gem Card code in?

Als je een Guild Wars 2 account hebt, kun je deze stappen gebruiken, om de Gem Card in het spel in te wisselen:

 • Log op je console in met je Guild Wars 2 account.
 • Open het Black Lion Trading Company menu (standaard sneltoets O).
 • Klik op de Redeem Code knop linksboven in het Gem Store scherm.
 • Volg de instructies in het scherm.

De Gems zijn nu toegevoegd aan je account Guild Wars 2 account.