Lebara opwaarderen

Altijd direct geleverd per e-mail
Ander land kiezen
Duitsland
Deze gift cards zijn uitsluitend inwisselbaar in het land van aankoop. Let daarom op dat je het juiste land selecteert.
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

mistercash
paypal
daopay
onebip
fortumo
payvision.creditcard
payconiq
ideal

Lebara online opwaarderen met 60+ betaalmethodes

Wil je snel en eenvoudig je Lebara beltegoed opwaarderen? Dan kun je het beste Lebara beltegoed online kopen. Lebara Prepaid kun je 24/7 online met een groot aantal veilige betaalmethodes opwaarderen. De opwaardeercode ontvang je direct per e-mail. Zo waardeer je zonder wachttijd en zonder nog het huis uit te moeten je prepaid tegoed binnen enkele seconden op.

Lebara Prepaid tegoed secondensnel in je inbox

Kies de waarde, waarmee je jouw Lebara saldo wilt opwaarderen en reken af met een van onze veilige betaalmethodes. Onmiddellijk na je transactie ontvang je jouw opwaardeercode direct per e-mail. Het enige wat je nu nog moet doen is de instructies volgen om je prepaid tegoed op te waarderen. En mocht je daar meer hulp bij nodig hebben, kun je altijd bij onze klantenservice terecht. Ze helpen je graag per chat of e-mail verder.

Zo waardeer je jouw Lebara beltegoed op 

Om je opwaardeercode te verzilveren bel je eenvoudig vanaf je Lebara gsm naar het gratis nummer 1244 en volg je de gesproken instructies. Je kunt je code ook direct op je display invoeren als: *101*opwaardeercode# (‘opwaardeercode’ vervangen door de code uit je email) en op de beltoets drukken. Je ontvangt direct een bericht wat je nieuwe saldo is.

Zo vraag je jouw Lebara saldo op

Om je het resterende saldo van je Lebara Prepaid op te vragen, toets je eenvoudig *100# in en drukt op de beltoets. Je resterende beltegoed verschijnt onmiddellijk op het scherm. Tenslotte heb je ook de mogelijkheid om de My Lebara app te downloaden. Daarmee houd je het verbruik van je databundel en beltegoed makkelijk in de gaten. 

Hoe lang is Lebara beltegoed geldig?

Je beltegoed is na het opwaarderen onbeperkt geldig, mits je minimaal één keer per 180 dagen je tegoed opwaardeert. Bekijk ook eens de veelgestelde vragen pagina van Lebara.

eGiftcards in België

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! eGiftcards wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

mistercash
paypal
daopay
onebip
fortumo
payvision.creditcard
payconiq
ideal
68+ betaalmethodes
Nederlands
EUR

Alle geregistreerde logo's, product- of merknamen die in dit document worden vermeld zijn het geregistreerde eigendom van de desbetreffende bezitter.


© 2020 egiftcards.be Powered by KorsIT