Minecraft Gift Card kopen

Veilig betalen met:
mistercash daopay sms paypal amazonpay skrill coinpayments bitcoin
 

Minecraft Prepaid Code online kopen

Wil jij de Minecraft PC game downloaden maar heb je geen creditcard om de Minecraft game download te betalen? Dan is deze Minecraft prepaid kaart perfect voor jou! Koop de Minecraft Gift Card online en ontvang de code direct per e-mail! Na betaling met een van onze veilig betaalmiddelen verschijnt de Mojang Minecraft Code direct op je scherm.

Zo kun je gelijk door om hem in te wisselen op je Mojang account. Geheel zonder creditcard, wachttijd of de noodzaak om een Minecraft voucher in de winkel te gaan halen. Haal vandaag nog de Minecraft online code met korting en download in een handomdraai Minecraft voor je PC!

Wat voor een spel is Minecraft?

Minecraft is een PC spel van het bedrijf Mojang in het genre sandbox en avontuur. In dit spel, dat niet alleen kinderen en jongeren graag gespeeld wordt, kun je kubussen plaatsen om objecten te bouwen. De speler heeft een eigen speelfiguur, oftewel avatar, waar de omgeving zich actief op aanpast. Zo ontstaan gaandeweg bewoonde en onbewoonde landschappen, inclusieve bergen, meren, tunnels en tegenstanders.

Je kunt het spel zowel online op een server als ook offline spelen. Om Minecraft offline te spelen, moet je Minecraft downloaden van de officiële website van Minecraft. Deze betaalde Minecraft versie is al reeds 24 miljoen keer gedownload. Verdeeld over andere platforms hebben we het zelfs over een downloadvolume van maar liefst 110 miljoen games.

Wat is een Minecraft Prepaid Card?

Een Minecraft Gift Code staat normaal aan de achterkant van een Minecraft cadeaukaart die je in te winkel kunt kopen. Bij ons koop je deze Minecraft redeem code digitaal. Daarmee kun je dan net zo makkelijk Minecraft downloaden. Je hebt een Mojang account nodig om het tegoed in te wisselen en het spel te downloaden. Je hebt geen creditcard meer nodig om Minecraft te spelen.

Na je betaling verschijnt de Minecraft code direct op het scherm, samen met een link om de code direct in te wisselen. Uiteraard krijg je de code met de redeem instructies ook direct per e-mail toegestuurd. Heb je de redeem instructies opgevolgd, maar lukt het op een of andere manier toch niet je code te verzilveren? Neem dan snel contact op met onze klantenservice. Ze helpen je graag per chat en e-mail verder.

Geef Minecraft tegoed cadeau

Ken je iemand die graag Minecraft speelt, maar nog te jong is voor een eigen creditcard? Geef eenvoudig een Minecraft Gift Card, oftewel Mojang Prepaid Card, cadeau. Je hebt de redeem code van je Minecraft kaart zo in je inbox. Kies vervolgens een van onze verschillende cadeaupapieren en verstuur de Minecraft cadeaukaart met een persoonlijk berichtje per e-mail. Of print de Minecraft voucher uit. Zo heb je binnen enkele minuten het ideale cadeau voor Minecraft liefhebbers!

Minecraft redeem code of Mojang card inwisselen

  • Ga naar Mojang.com.
  • Log in met je Mojang account.
  • Ga naar 'My Account' en kies voor 'Redeem Code'.
  • Voer de Mojang redeem code in, die je van ons hebt ontvangen en klik op 'Redeem'.

Het Mojang tegoed is nu goed geschreven op je Mojang Minecraft account.