Neosurf kaart kopen

Andere valuta kiezen
EUR
Deze gift cards zijn uitsluitend inwisselbaar in de valuta van aankoop. Let daarom op dat je de juiste valuta selecteert.
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 20 betaalmethodes.

mistercash
sms
daopay
paypal
onebip
paysafecard2
ideal
skrill

Neosurf online kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe en innovatieve online betaalmethode om veilig online aankopen te doen? Dan is een Neosurf ticket wellicht iets voor jou. Deze digitale prepaid card is heel eenvoudig in gebruik. De vouchers zijn in winkels te koop, maar bij eGiftcards.be kun je ook direct de code kopen. Je hebt dan de keuze uit 20+ veilige betaalmiddelen en je ontvangt je code direct per email. Gebruik de code direct om in een van de meer dan 20.000 webwinkels te shoppen. Indien gewenst kun je zo ook anoniem online aankopen doen. Wel zo fijn, als je niet overal je betaalgegevens wilt achterlaten.

Ontvang je Neosurf card code direct per email

Hoeveel prepaid tegoed wil je kopen? Kies je waarde en reken dan je giftcard af met het betaalmiddel dat je voorkeur heeft. Je ontvangt de prepaid code inclusieve factuur en inwisselinstructies direct per e-mail. Ga gelijk door naar een webshop naar keuze en kies Neosurf als betaalmethode. Voer de 10-cijferige code in, die je van ons hebt ontvangen. Rond de betaling af en voilá, je hebt zojuist met succes veilig en anoniem online betaald. En mocht je toch eens onverhoopt problemen hebben met het inwisselen van je Neosurf code, kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice. Ze helpen je graag per chat en e-mail verder.

De voordelen van online betalen met een tegoedbon

Steeds meer mensen die Neosurf kopen ontdekken de voordelen van online betalen met prepaid tegoed. Je hoeft je ervoor niet te registreren en dus ook geen persoonlijke informatie te verstrekken. Je prepaid voucher wordt direct digitaal geleverd en is ook meteen klaar voor gebruik. Je kunt je kaart gegevens ook altijd online inzien om geheel zonder een account aan te hoeven maken, de resterende saldo op je kaart te checken.

Geef een prepaid kaart cadeau

Met prepaid tegoed van Neosurf kun je net als met een Paysafecard of Ticket Premium veilig online betalen. Het tegoed is ook nog eens onbeperkt geldig en eventueel resterend saldo op de kaart kan voor een volgende keer bewaart worden. Met een Neosurf cadeaukaart weet je dus zeker dat je in handomdraai en nuttig cadeau voor iemand in huis hebt. Leuk de digitale bon op met een van onze gratis cadeaupapieren en zet er een persoonlijk bericht bij. Zo maak je iemand iemand binnen enkele minuten blij met deze handige prepaid betaalkaart!

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 20 betaalmethodes.

mistercash
sms
daopay
paypal
onebip
paysafecard2
ideal
skrill