Neosurf Card kopen

Live chat

Now online
 
Veilig betalen met:
mistercash daopay paypal sms skrill coinpayments bitcoin creditcard
 

Neosurf Card kopen

Met een Neosurf kaart schaf je prepaid tegoed aan waarmee je eenvoudig online aankopen kunt doen bij meer dan 20.000 webshops. Het gebruik van een Neosurf voucher is eenvoudig en het tegoed is onbeperkt geldig.

Bij ons koop je je Neosurf kaart altijd tegen de laagste prijs, veilig en direct inzetbaar.

Veilig betalen

Na de betaling sturen we je code en de factuur van je Neosurf card rechtstreeks naar je e-mailadres. De 10-cijferige code van je Neosurf Card verschijnt ook meteen op het scherm zodat het nog makkelijker is je tegoed direct in te wisselen.

Resterend saldo op je Neosurf Card bewaar je gewoon voor een volgende keer of kun je overdragen naar een andere Neosurf kaart.

Neosurf tegoed direct gebruiken

Online producten en services kopen met je Neosurf kaart is eenvoudig. Kies in de webshop waar je met Neosurf wilt betalen voor Neosurf als betaalmethode. Voer de 10-cijferige Neosurf Card code in die je per mail hebt ontvangen en rond de betaling af.

Mocht je tegen de verwachting in toch problemen hebben met het inwisselen van het Neosurf Card code, kun je terecht bij onze klantenservice. We zullen je zo snel mogelijk per mail of chat verder helpen. Je koopt bij ons altijd met de garantie op een 100% werkende code!

Wat is een Neosurf kaart?

Neosurf is een nieuwe en innovatieve betaalmethode waarmee je online aankopen kunt doen. In principe werkt je Neosurf gift card code net als een voucher, met het verschil dat je tegoed onbeperkt geldig is en je het bedrag niet in één keer hoeft op te maken. Resterend saldo (tot 250 euro) kun je ook overzetten naar een andere Neosurf kaart.

Er zijn al meer dan 20.000 webshops en online services waarbij je met een Neosurf card kunt betalen.