Origin Gift Card Kopen

Ander land kiezen
Duitsland
Deze gift cards zijn uitsluitend inwisselbaar in het land van aankoop. Let daarom op dat je het juiste land selecteert.
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 20 betaalmethodes.

mistercash
sms
daopay
paypal
onebip
paysafecard2
ideal
skrill

EA Origin Gift Card kopen

Met de EA Origin Game Card waardeer je jouw EA wallet binnen enkele minuten op met prepaid tegoed. Speel geheel zonder creditcard je favoriete EA Games, zoals Sims, FIFA of Battlefront. Gebruik je EA Gift Card om zonder creditcard games te downloaden of game extra's te kopen in de EA Origin Store.

Je kunt Origin codes direct inwisselen op je EA Origin account om de balans op te hogen. Wil je een EA Game Card kopen zonder daarvoor naar de winkel te gaan?

Koop dan je EA Game Card online en waardeer binnen enkele minuten je tegoed op. Na aankoop van je EA Cash Card verschijnt je de code direct op het beeldscherm en in je inbox. 24/7: Geen wachttijd, geen noodzaak uit huis te gaan. Haal direct je EA Wallet Card makkelijk, snel en betrouwbaar op eGiftcards.

Vul je EA wallet aan met prepaid tegoed van een EA Origin card en je hoeft nooit meer te wachten met het kopen, downloaden en spelen van de nieuwste games!

Geef FIFA, SIMS 4 en ontelbare game extra's cadeau

Of wil je een EA Cash Card kopen en aan iemand cadeau geven? Kies dan gewoon het juiste bedrag of combineer de producten tot een groter cadeau van meerdere game cards. Met dit cadeau geef je iemand de mogelijkheid zelf uit het grote aanbod aan EA Games in de Origin store te kiezen.

We bieden cadeaupapier voor elke gelegenheid zodat je de Origin voucher op een leuke achtergrond kunt printen. Of verstuur hem digitaal aan iemand die je EA Origin tegoed gunt. Je hebt zo in een handomdraai voor elke gelegenheid een vet cadeau!

Wat is een EA Origin Card?

Origin is het game distributieplatform van EA games (Electronic Arts) en stond voorheen bekend als EA Store en EA download manager. Je kunt Origin vergelijken met Steam. EA games kun je op verschillende platforms en consoles spelen, zoals je PC, PlayStation of XBOX. Voor PC werd recent een nieuwe dienst gelanceerd: Origin Access Premier. Daarmee krijg je voor het officiële publicatiedatum al toegang tot de nieuwste games.

De EA Origin Card is wel gebonden aan een land. Dus ga na of het land waarvoor je de EA Game Card koopt, overeenkomt met het land van je EA games account. Afhankelijk aan de betaalmogelijkheden van elk land én van waar je EA games wilt spelen, kun je wellicht het tegoed in je EA wallet gebruiken om er een Origin Access Premier lidmaatschap van te betalen.

Maar check daarvoor even of deze mogelijkheid op jouw situatie van toepassing is. Of je het nou EA Cash Card, EA Game Card, EA Origin Gift Card of EA Origin Cash Card of Origin Card noemt, je gebruikt het product als een prepaid card om je EA Wallet op te waarderen.

Bij het afrekenen met een van onze veilige betaalmiddelen geef je een mailadres op zodat we je de Origin Card Code direct kunnen toesturen. De code wordt na je transactie ook direct op het scherm getoond, samen met een link om je code direct in te wisselen. Je ontvangt de code met de redeem instructies ook per e-mail. Zo kun je snel door naar je EA account om de gift card te verzilveren.

Heb je de redeem instructies opgevolgd, maar lukt het toch niet je code in te wisselen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Ze helpen je graag per chat en mail verder.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 20 betaalmethodes.

mistercash
sms
daopay
paypal
onebip
paysafecard2
ideal
skrill