Spotify Premium Giftcards

Live chat

Now online
 
Veilig betalen met:
mistercash daopay paypal sms skrill coinpayments bitcoin creditcard
 

Spotify Premium abonnement

Wil je een Spotify abonnement maar heb je geen creditcard? Koop dan nu een Spotify Gift card en wissel deze in op je Spotify account voor Spotify Premium.

Je kunt een Spotify card van €10 gebruiken voor 1 maand Spotify Premium. Wissel de Spotify code in op je Spotify account om het abonnement te activeren.

Wat is Spotify Premium?

Met Spotify Premium luister je onbeperkt naar muziek zonder reclame. Ook kun je offline muziek luisteren op je telefoon of tablet en geniet je van een betere geluidskwaliteit.

Spotify betalen zonder creditcard

Een Spotify Premium abonnement kopen was nog nooit zo makkelijk, binnen enkele minuten heb je een Spotify code op je scherm die je direct kunt inwisselen op je Spotify account. Na je aankoop ontvang ook een e-mail met de factuur en je Spotify code(s).

Reken de Spotify kaart eenvoudig af met o.a. iDEAL, Mister Cash of Bitcoin, zo zit je nergens aanvast!

Geef Spotify cadeau

Wil je Spotify cadeau geven? Print de Spotify code dan op cadeaupapier!

Je hebt keuze uit verschillende soorten cadeaupapier, zo heb je voor elke gelegenheid het juiste cadeau. Maak het persoonlijk door je eigen boodschap achter te laten.

Hoe wissel ik een Spotify code in?

Je kunt een Spotify code eenvoudig inwisselen op je Spotify of Facebook account op spotify.com/redeem. Probeer ook onze inwisselpagina, de link Automatisch inwisselen of wissel de Spotify code handmatig in:

  • Ga naar spotify.com/redeem.
  • Log in met het Spotify of Facebook account dat je gebruikt om muziek te luisteren.
  • Geef de Spotify code op en klik op doorgaan.
  • Wissel de code in voor Spotify Premium.