Steam Gift Card kopen

Andere valuta kiezen  
 

Live chat

Now online
 
Veilig betalen met:
mistercash daopay paypal sms skrill coinpayments bitcoin creditcard
 

Steam tegoed kopen met een Giftcard

Waardeer je Steam tegoed eenvoudig op met een Steam Gift Card, een prepaid cadeaukaart die je kunt inwisselen op je Steam account.

Na betaling verschijnt er een Steam code op je scherm die je kunt inwisselen op je Steam account, zo heb je geen creditcard meer nodig om te shoppen in de Steam Store. Je kunt de Steam Gift Card eenvoudig afrekenen met o.a. iDEAL, Mister Cash en Bitcoin.

Wat is een Steam Gift Card?

Een Steam Gift Card is een prepaid cadeaukaart die je in de winkel kunt kopen. Er zijn Steam cards van €10, €20 en €50. Op de achterkant van de Gift Card staat een code die je kunt inwisselen op je Steam account, deze Steam codes kun je bij ons online kopen.

Als je de Steam code inwisselt op je Steam account wordt je Steam Saldo opgewaardeerd. Gebruik je Steam Saldo op alle content te kopen in de Nederlandse Steam Store!

Print op cadeaupapier

Koop je de Steam code niet voor jezelf maar voor een ander? Print de Steam code dan op cadeaupapier, zo heb je binnen enkele minuten het ideale cadeau!

We hebben verschillende soorten cadeaupapier waar je uit kunt kiezen, zo heb je voor elke gelegenheid het juiste cadeau. Maak het persoonlijk door je eigen boodschap achter te laten.

Hoe wissel ik mijn Steam code in?

Om een Steam Gift Card in te wisselen heb je een Steam account nodig. Gebruik onze inwisselpagina, de link Automatisch inwisselen of wissel de Steam code handmatig in:

  • Open Steam en log in met je Steam account.
  • Klik in het Steam menu op 'Games'.
  • Klik op 'Een Steam-portemonneecode inlossen'.
  • Geef de Steam code op die je bij ons hebt gekocht en wissel deze in.

Meer informatie over het inwisselen van een Steam code vind je in onze Steam handleiding.