Virtuele Prepaid Mastercard

Andere valuta kiezen
EUR
Deze gift cards zijn uitsluitend inwisselbaar in de valuta van aankoop. Let daarom op dat je de juiste valuta selecteert.
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 20 betaalmethodes.

mistercash
sms
daopay
paypal
paysafecard2
ideal
btpoland
skrill

Virtuele prepaid Mastercard kopen

Een virtuele Mastercard koop je als prepaid creditcard online: Direct en zonder een lange aanvraagprocedure bij je bank. Meer dan een e-mailadres hebben we niet nodig om je de virtuele kaart toe te sturen. Een creditcard aanvragen was nog nooit zo makkelijk en snel!

Binnen enkele minuten ontvang je de online prepaid credit card waarmee je direct voor diensten, producten en services online kunt betalen.

Het virtuele creditcard prepaid tegoed is alleen geschikt voor online betalingen. Handig, als je geen doorlopende creditkaart wilt of kunt aanvragen of wanneer je maar incidenteel of voor één keer een creditcard nodig hebt. En, ook een super functioneel cadeau voor iemand die in het buitenland woont of op langere tijd op reis gaat.

Binnen enkele minuten heb je de prepaid credit card online gekocht. Kies een van onze gevarieerde cadeaupapieren en maak er een leuke digitale cadeaukaart van of gebruik de kaart meteen zelf voor je online aankopen.

Veilig afrekenen en overal ter wereld betalen

Een Mastercard aanvragen duurt normaal lang. Maar bij ons koop je de virtuele Mastercard koop direct en snel online. Reken veilig af met een van onze vele betaalmethodes. De prepaid-token-code voor verschijnt daarna direct op het scherm, samen met de link voor het automatisch inwisselen. Je krijgt de code en redeem instructies uiteraard ook direct per e-mail toegestuurd.

Mocht je onverwacht problemen hebben met het inwisselen van de prepaid-token-code, dan helpt onze klantenservice graag per chat en e-mail verder.

Handig om te weten: De prepaid-token-code is na de aankoop 3 maanden geldig en dient tot die tijd te zijn omgezet naar een virtuele Mastercard. Na invoer van de prepaid-token-code is de virtuele Mastercard in Europa 12 maanden en in Amerika 6 maanden geldig.

Voordelen van een prepaid creditcard

Een virtuele prepaid creditcard is een creditcard zonder fysieke kaart, met een vast bedrag daarop. Bij een virtuele creditcard krijg je alleen de kaartnummer, de CSV-code en het vervaldatum (mm/jj) van de kaart. Dit zijn alle gegevens die je nodig hebt om er online aankopen mee te kunnen doen.

Een prepaid Mastercard is handig als je snel online iets wilt kopen bij webwinkels als Amazon of eBay. Omdat de kaart virtueel is betaal je geen kosten voor het aanmaken van de kaart. Je kunt er meteen, makkelijke en veilige online mee betalen. Ook zeer geschikt als cadeau voor iemand in die in het buitenland woont of veel reist!

Houd overzicht over je transacties

Met een virtuele Mastercard heb je wel degelijk de mogelijkheid om je transacties en resterend tegoed in te zien. Hiervoor maak je eenvoudig een digitale portemonnee aan met behulp van de redeem link die je van ons samen met de code ontvangt. Je kunt ook direct naar prepaiddigitalsolutions.com gaan en je code in wisselen.

Klik daarvoor op 'Add new card', voer je prepaid-token-code in en geef je naam en adresgegevens op om jouw virtuele Mastercard aan te maken. Met de bevestiging van je gegevens wordt je virtuele Mastercard aan je digital wallet toegevoegd.

Zo houd je makkelijk overzicht over je transacties en je resterend tegoed. Ook de benodigde gegevens van je kaart (kaartnummer, cvc code en vervaldatum van de kaart) kun je zo op elk moment inzien.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 20 betaalmethodes.

mistercash
sms
daopay
paypal
paysafecard2
ideal
btpoland
skrill
Productbeoordelingen