Vodafone opwaarderen

Altijd direct geleverd per e-mail
Ander land kiezen
Duitsland
Deze gift cards zijn uitsluitend inwisselbaar in het land van aankoop. Let daarom op dat je het juiste land selecteert.
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

mistercash
paypal
daopay
onebip
fortumo
payvision.creditcard
payconiq
ideal

Vodafone Prepaid opwaarderen 

Wil je snel en gemakkelijk 24/7 je prepaid simkaart van Vodafone opwaarderen? Koop dan nu je Vodafone tegoed eenvoudig online. Online opwaarderen is super makkelijk, veilig en snel! Bovendien heb je een groot aantal betaalmethodes om uit te kiezen en ontvang je de opwaardeercode direct per e-mail. Zo hoef je alleen nog je code te verzilveren en je kunt meteen weer bellen, sms en gebruik maken van het internet.

Zo waardeer je jouw Vodafone tegoed op

Om je Vodafone mobieltje online op te waarderen kies je eerst het gewenste bedrag dat je aan jouw saldo wilt toevoegen. Reken dan af met je favoriete betaalmethode en geef aan, op welk mailadres je de code wilt ontvangen. Direct daarna verschijnt je code op het scherm en ook in je inbox. Nu hoef je enkel nog de combinate *101*opwaardeercode# in op je Vodafone Prepaid in te toetsen (uiteraard vervang je ‘opwaardeercode’ door de code, die je van ons hebt ontvangen). Druk op de beltoets en je ontvangt meteen een bericht over je nieuwe saldo.  

Lukt het toch niet je Vodafone tegoed op te waarderen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Ze helpen je graag per chat of e-mail verder.

Hoe check je jouw resterend Vodafone tegoed?

Wil je snel weten hoeveel Vodafone beltegoed je nog hebt? Dat kan eenvoudig door de servicecode *101# te bellen. Je ziet dan meteen op je scherm hoeveel tegoed je nog hebt. Je kunt ook de My Vodafone app installeren om het verbruik van prepaid beltegoed en mobiele data te checken. 

Wat is Vodafone Prepaid?

Met een prepaid simkaart van Vodafone kun je niet alleen bellen en sms’en, maar ook gebruik maken van prepaid internet. Zonder contract en met vooruitbetaald tegoed bepaal je zo zelf, hoeveel je maandelijks aan bellen, sms'en en internetten wilt uitgeven.  

eGiftcards in België

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! eGiftcards wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

mistercash
paypal
daopay
onebip
fortumo
payvision.creditcard
payconiq
ideal
68+ betaalmethodes
Nederlands
EUR

Alle geregistreerde logo's, product- of merknamen die in dit document worden vermeld zijn het geregistreerde eigendom van de desbetreffende bezitter.


© 2020 egiftcards.be Powered by KorsIT