Zalando Cadeaubon

Live chat

Now online
 
Veilig betalen met:
mistercash daopay paypal sms skrill coinpayments bitcoin creditcard
 

Zalando code kopen

Wil je een Zalando cadeaubon kopen zodat je online kunt shoppen op Zalando.nl? Kijk dan niet verder! Hier vind je alle mogelijke Zalando cadeaubonnen, die je met iDeal, PayPal of Bitcoin can aansschaffen. Zo kan je meteen door naar je favoriete online winkel!

Na betaling met o.a. iDEAL, Mister Cash en Bitcoin verschijnt er een Zalando code op je scherm die je direct kunt inwisselen op de Zalando afrekenpagina. Zo heb je binnen 1 minuut de ideale betaalmethode voor Zalando, gemakkelijk en snel natuurlijk!

Wat is een Zalando cadeaukaart?

Een Zalando cadeaukaart is een prepaid cadeaukaart waarmee je op Zalando.nl korting krijgt tijdens het afrekenen. Op de achterkant van de Zalando cadeaukaart staat een Zalando code die je kunt inwisselen op de afrekenpagina van Zalando.

Je kunt de Zalando codes bij ons online kopen zodat je deze direct kunt gebruiken op Zalando.

Print op cadeaupapier

Wil je een iemand een Zalando cadeaukaart cadeau doen? Koop dan een Zalando cadeaukaart en print deze op cadeaupapier. Zo heb je binnen enkele minuten het ideale cadeau!

We hebben verschillende soorten cadeaupapier waar je uit kunt kiezen, zo heb je voor elke gelegenheid het juiste cadeau. Maak het persoonlijk door je eigen boodschap achter te laten.

Zalando code inwisselen

Om een Zalando code in te wisselen moet je eerst je gewenste producten selecteren op zalando.nl. Als je dan doorgaat naar de afrekenpagina, kan je daar de Zalando code invoeren. De korting wordt direct verrekend!

Meer informatie over het inwisselen van een Zalando code vind je in onze Zalando handleiding.